Anasayfa » Genel » Dini Bilgiler » VELAYET-İ FAKİH; TÜM MUSTA’ZAF VE MÜSLÜMANLARIN İMAMI VE REHBERİDİR!..

VELAYET-İ FAKİH; TÜM MUSTA’ZAF VE MÜSLÜMANLARIN İMAMI VE REHBERİDİR!..

VELAYET-İ FAKİH; TÜM MUSTA’ZAF VE MÜSLÜMANLARIN İMAMI VE REHBERİDİR!..

Günümüzde bizlere Emir-el Mü’min’in olan Ulu kılavuz İmam Seyyid Ali Hamaney hazretleridir. Bu açıdan O’nun nurani sözleri ve nasihatleri bizler için itaatı farz olan emirlerdir.

Kendini İnkılab’a ve Kılavuz’e atfeden ve velayeti fakihe alt olduğu ideasında yer alan herkes tek merkeze yani Ulu Rehberin emirlerine itaate yönelmekle, yerine getirmekle huysuz söz ve tavırdan kaçınmakla sorumludurlar.

Keza Ulu Rehbere ve İnkılaba tam emrindeki olduğu imajı sergileyip hem de rehberin emri ve nasihatleri tersine söz ve fillerde bulunanlar ve bu durumu da kişisel, indi ve mezhebi kaygı ve endişe boyutuyla da masumlaştırmaya çalışanlar iyi bilinmelidir ancak siyonist mahfillerin sinsi ve kıvrak fitneci elleridir. Bilhassa bunlardan beri olup teberra etmek bütün müslümanlara vaciptir…

Böyle şeytanca hilelerle kendini maskeleyenlerin birer israil ve Amerika adına çalışan maaşlı sigortalı maşalar olduğunu ve bunların her yolu her iftirayı deneyip tefrika ve ayrılık çıkarmaya çalıştıklarını ve bu boyutuyla da şeytanın adımlarını peşine düşüp takip etmemek gerektiğini asla unutmayalım…

Bir önceki yazımız olan HZ. HAMZA VE HZ. ÖMER'İN MÜSLÜMAN OLMALARI başlıklı makalemizde hz hamza müslüman oldu mu, hz hamza nasıl müslüman oldu ve hz hamza ve ömerin müslüman oluşunun önemi hakkında bilgiler verilmektedir.

Kontrol Et

Namazın Zimmetten Düşürülmesi Nedir ?

Kişi Namazının herhangi bir vaktini kılmamışsa, vaktinde kılınamayan namaz kişinin zimmetine borç olarak geçmiş olur. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.