Anasayfa » Güncel » Doğru Bir Şekilde Giyinerek Daha Zayıf Görünebilirsiniz

Doğru Bir Şekilde Giyinerek Daha Zayıf Görünebilirsiniz

Günümüzde medyanın da etkisiyle zayıflık sağlıktan çok modanın konusu olmaya başladığından dolayı, zayıf görünmeye eskisinden daha fazla önem vermeye başladığımızı söylemek gerek. Bu nedenle de, olduğundan daha zayıf bir görünüme sahip olmak zayıf kadınlar da dâhil olmak üzere herkesin en çok istediği detaylar arasında. Ancak zayıf görünmenin yolu sadece diyet yapmak, yediklerine dikkat etmek ve spor yapmaktan geçmiyor; doğru kıyafet kombinleri yaparak daha zayıf bir görünüme sahip olmak mümkün. Kıyafetlerle zayıf bir görünüm oluşturabilmek için ise öncelikle vücut şeklini dikkate almak ve doğru bir şekilde giyinmek gerekiyor. Örneğin, basen bölgesinden itibaren daha geniş bir vücuda sahip olan kadınlar, basen bölgesini açığa çıkaracak parçalardan uzak durmalılar. Ayrıca basenleri geniş olan kadınların bel kısımları inceyse, bellerini bir kemer ya da aksesuarla daha da açığa çıkararak daha zayıf bir görünüme sahip olabilirler.
Bunun yanı sıra, armut tipi vücut şekline sahip olan kadınların kıyafet kombinlerini tek renk yapmaya da özen göstermeleri gerektiğini çünkü desenli kıyafetlerin daha kilolu görünmelerine yol açacağını da özellikle belirtelim. Ancak zayıf görünmek isteyen kadınların kendilerini sınırlayarak desenli kıyafet türlerinden tamamen uzak durmalarına da tabii ki gerek yok.
Armut tipi vücut şekline sahip olan tesettürlü bayanların ise şal bağlarken şalın uç kısımlarını aşağıya doğru bırakarak vücutlarının üst kısmıyla alt kısmını daha orantılı gösterebileceklerini de ekleyelim. Ayrıca vücuda orantılı şekilde dağılan kilolar içinse, vücuda oturan kıyafetlerden kaçınarak daha zayıf bir görünüm elde etmek mümkün. Üst kısmı daha kilolu olan kadınlar ise, olduklarından daha kilolu görünmelerine neden olan dar pantolonlarla birlikte bol bluzları kombinlemekten özellikle kaçınmalılar.
Fazla kiloları olan bayanların ise en çok işlerine yarayacak olan rengin ise siyah renk olduğu genel olarak bilinen klasik doğrulardan biri. Siyah renklerdeki kıyafet türlerinin yanı sıra, kiloları en güzel şekilde gizleyen detaylardan biri de, bol tunik ya da bluz gibi kıyafetler. Bunun yanı sıra, koyu kot rengi kıyafet modellerinin de daha zayıf görünme konusunda oldukça işe yaradığını eklemek gerek.

 

Bir önceki yazımız olan DOĞAL YÜZ MASKELERİ başlıklı makalemizde bakım, güzellik ve maske hakkında bilgiler verilmektedir.

Kontrol Et

Üç Aylar ve Ragaib Kandili Mesajı

29.03.2017 ÜÇ AYLAR ve REGAİB KANDİLİ MESAJI Rahman ve Rahim olan Allah’ın Adıyla İslâm âlemi …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.