Anasayfa » Dinimiz ve bâtıl dinleR>Dinimiz » Din adına dinsizlikler

Din adına dinsizlikler

Sual: Gerçek Furkan adlı kitabından sonrasında, Sahih Data adlı bir kitap çıktı. Bu kitapta deniyor ki:
(Yazdırılan kitap evrensel bir anayasadır. İçindeki bilgiler direkt Rab kanalından yansıtılır. Kitabın içine bir ekip çelişkiler, fikir gücünüzü arttırmak için bilhassa konulmuştur. Din ötesi alacağınız mesajlar, siz değerli ziyaretçilerimizin tekamül anahtarlarınızdır. Aden, Cehennem, Şeytan şeklinde mekan ve kavramlar gerçekte mevcut değildir. Bu kitap tüm mukaddes kitapları ihtiva eder. Tanrı’nın en saygın kulu, din tefriki yapmayandır.)
Bu kitap neyin nesidir?
CEVAP
Bu şekilde kitapların hepsi, hangi isim altında olursa olsun, Dinimiz İslam’a, Peygamberimiz Muhammed aleyhisselama, Kitabımız Kur’an-ı kerime inanmayanların, dinimizi yıkmak, Müslümanları dinden imandan çıkarmak için hazırladıkları birer tuzaklardır. Gün geçmiyor ki, bir fitne ortaya çıkmasın. Benzerleri şeklinde, bu kitap da, bir kıyamet alametidir. Bir hadis-i şerif meali:
(Tanrı’ın elçisiyim diyen yalancılar çıkmadıkça, kıyamet kopmaz.) [Buhari]

Bahsedilen kitap, güya vahiy ürünü, mukaddes bir kitapmış. Yazdırılan sözü ile, yazan da, peygamber imiş, uydurulan bu din ise, evrensel bir din imiş.

İslam âlimleri buyuruyor ki:
Din, Allahü teala tarafınca gösterilen yol anlama gelir. Din adı altında insanların uydurmuş olduğu eğri yollara din denmez, dinsizlik ve kâfirlik denir. Kur’an-ı kerim son kitaptır, Peygamber efendimizden başka peygamber ve İslamiyet’ten başka din gelmeyecektir. Bir hadis-i şerif meali:
(Nübüvvet ve risalet nihayetlenmiştir. Benden sonrasında nebi de, resul de yoktur.) [Tirmizi]

Zerre kadar bilimsel olan, Aden, Cehennem, Şeytan için yok diyemez. Bu şekilde büyük bir hatası, papazların yazdığı İnciller ve hahamların bozmuş olduğu Tevrat bile kabul etmez. Din adına dinsizlik sadece bu kadar olur. Kur’an-ı kerimde Cennetin, Cehennemin ve Şeytanın varlığını bildiren sayısız ayet-i kerime vardır. Birkaçının meali şöyledir:
(İnsanların bir ekibi Cennete, bir ekibi da deli alevli Cehenneme girer.) [Şura 7]

(Cehennemliklerle Cennetlikler bir değildir. Kurtuluşa erenler Cennetliktir.) [Haşr 20]

(İyiler Cennette, kötüler Cehennemdedir.) [İnfitar 13,14]

(İman edip iyi iş yapanlar, Cennetliktir; orada sonsuz bırakılırlar.) [Bekara 82]

(Şeytan size düşmandır. Siz de onu düşman bilin. Şundan dolayı o, kendine uyanları, Cehenneme çağırır.) [Fatır 6]

The True Furqan [Gerçek Kur’an] ismiyle gösterilen kitapta da, Kur’an-ı kerimden alınan bazı âyetler ile tahrif edilmiş doğrusu papazların yazdığı İncillerden ve hahamların bozmuş olduğu Tevrat’tan alınan yazılar vardı ve bunun da mukaddes bir kitap olduğu söyleniyordu. Allahü teâlânın kıyamete kadar geçerli olan son kitabı Kur’an-ı kerim ve son peygamberi Muhammed aleyhisselamdır. Başka peygamber gelmeyeceği ve başka kitap gönderilmeyeceği şeklinde, Kur’an-ı kerimin aynı başka bir kitabın yazılması da mümkün değildir. Bir âyet-i kerime meali:
(De ki, insanoğlu ve cinler birbirlerine destek olarak, bu Kur’anın bir benzerini ortaya koymak için bir araya gelseler, yemin olsun ki, gene de benzerini ortaya koyamazlar.) [İsra 88]

Allahü teâlâ tarafınca indirilen bir kitapta, çelişki olmaz. Bir âyet-i kerime meali:
(Eğer Kur’an, Tanrı’tan başkasından gelmiş olsaydı, içinde pek oldukça tutarsızlık [tenakuz, çelişki] bulunurdu. Bunu düşünemiyor musunuz?) [Nisa 82]

(Din ötesi alacağınız mesajlar, siz değerli ziyaretçilerimizin tekamül anahtarlarınızdır) deniyor. Bu söz, ateistlerin dillerine doladıkları, dini hükümler gelişmeye, ilerlemeye engel olur sözünün değişik bir ifadesidir. İki hadis-i şerif meali:

(İki günü aynı olan, [her gün ilerlemeyen, yeni bir şey öğrenmeyen] ziyan etti.) [Beyheki]

(İki günü eşit olan aldanmış; bugünü dününden fena olan ise lanetlenmiştir.) [Beyheki]

(Tanrı’nın en saygın kulu, din tefriki yapmayandır) sözü ile de, dinler içinde fark yapmayın, hiç kimseye karışmayın, putlara tapsalar da, öteki dinler de haktır denilmek isteniyor. Tek hak dinin İslamiyet olduğu inkâr ediliyor. İki âyet-i kerime meali şöyledir:
(Tanrı indinde hak din sadece İslam’dır.) [Al-i İmran 19]

(İslam’dan başka din arayanın bulacağı din asla kabul edilmez.) [Al-i İmran 85]

İki hadis-i şerif meali de şöyledir:
(Beni duyup da inanç etmeyen Yahudi ve Hristiyan kesinlikle Cehenneme girecektir.) [Hakim]

(Sadece rab olarak Tanrı’a, din olarak İslam’a, resul olarak Muhammed aleyhisselama inanıp razı olan, beğenen kimse Cenneti hak eder.) [Müslim, Nesai]

Müslümanlar, bu oyunlara gelmemeli, dinleri imanlarını kaptırmamak için oldukça uyanık olmalı, ecdadımızın asırlardır yapmış olduğu şeklinde, Ehl-i sünnet âlimlerinin kitaplarına dört elle sarılmalıdır. Bu büyük âlimlerin kitaplarına kavuşan kimse, ne kadar şükretse azdır. Kurtuluş yolu budur ve iki cihan saadetine kavuşmak da, sadece bu şekilde mümkün olur. Resulullah efendimizin yolu, onların gösterdikleri yoldur. Hakikat Kitabevi’nin yayınları o büyüklerin kitaplarından çeviri edilip derlenerek hazırlanmıştır. Dinimizi doğru öğrenmek isteyen her insana bu kitapları okumasını tavsiye ederiz. (www.hakikatkitabevi.com)

Bir önceki yazımız olan İrticanın Müslümanlıkla ilgisi var mı? başlıklı makalemizde ilgisi, muslumanl ve rtican hakkında bilgiler verilmektedir.

Kontrol Et

Şık ve güzel giyinmek

Sual: Zenginin eski elbise giymesi uygun mudur?CEVAP Resulullah efendimiz, eski elbiseli birine, (Malın yok mu?) …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.