Anasayfa » Dinimiz ve bâtıl dinleR>Dinimiz>Dinimiz ve fen » Uçan daireler ve UFO yalanları

Uçan daireler ve UFO yalanları

Sual: Uzaylı insanların varlığı doğru mudur? UFO’ların aslı nedir?
CEVAP
Asırlardır, dinsizler, dinleri inkâr etmek için çeşitli yalanlar uydurdular. Örneğin, Âdem aleyhisselamı inkâr etmek için ilk insanların yırtıcı bulunduğunu, maymundan geldiğini, dil bilmediğini de söylerler. Oysa Allahü teâlâ, tüm eşyanın, adını, ilmini ve sanatını Hazret-i Âdem’e öğrettiğini bildiriyor. (Bekara 31)

“Tanrıların Otomobilleri” diye kurgu yazılar yazan Erich von Daniken bunlardan biri, Mısır Piramitleri benzer biçimde harikaları görünce, (Bu tarz şeyleri insan yapması imkansız. Tanrılar yapmış olabilir) düşüncesiyle hayaller üretmiştir. Kâfir kafası, tanrı oldukca olursa oldukca iş yapar sanıyor. Her şeye gücü yeten bir Tanrı’ı düşünemiyor.

Dinsiz, tanrıya inanmaz. Fakat Müslümanların itikadlarını bozmak için birçok tanrının bulunduğunu söyler. Bunun için Gök tanrıları yada Tanrıların Otomobilleri demeleri de inkârcılıklarından ileri gelmektedir. Cennetle, Cehennemle alay ederler. (Cehennemde dansözler var. Biz Cenneti değil, Cehennemi isteriz) derler. Bu tarz şeyleri, Cehenneme inandıkları için değil, inananlarla alay etmek için söylüyorlar. Oldukça tanrıdan bahsetmeleri de bundandır.

İnsan maymundan gelmiş diyenlere, doğrusu evrim masalına, bilim havası vermek için antropolog demişlerdir. Aslına bakarsak vicdanlı bir biyolog yada antropolog, ilme ihanet etmez. İnsan kafatasına maymun yada domuz dişi koyup ilim adına ortaya sürmez… [Geniş informasyon için Darwin ve Evrim Teorisi maddesini okuyun.]

Bu işleri dinsizler yürütürken, bazı Müslümanların da UFO yalanına inanmaları, hele bazı Müslümanların, (Merih’te Müslüman kardeşlerimiz var) demesi üstüne bu yazıyı yazmak bizlere vacip oldu. Bu yazıyı yazmaya karar verince, birkaç kişiye söyledim. İmanlı bir zat, (UFO’lar hakkında size bir brifing vereyim dedi. Üç arkadaşla beraber bir saat kadar devam eden brifingi izledik. Bu da, Daniken’in tesirinde kalmış. UFO diye bizlere, kazılarda bulunmuş zamanı eserleri gösterdi. Diyelim ki o eserleri şimdi yapmak mümkün değil. Bu neyi gösterir? O devrin teknikte oldukca ileri bulunduğunu gösterir. Kazılarda medeniyetlere rastlanması, eski insanların tamamının yırtıcı olmadıklarını göstermektedir. Kazılarda ilkel toplumlara da rastlanması medeniyetlerin zirveye çıktığını, sonrasında çeşitli sebeplerle yıkıldığını göstermektedir. Medeniyetler zirvede iken, teknik oldukca ileri idi. Tıb da oldukca ilerlemişti, her hastalığın çaresi bulunuyordu. Bugünkü radarlar eskilerin yanında oldukca ilkel kalır. Her uygarlık, zelzele, Hazret-i Nuh’un tufanı benzer biçimde bir sebeple yok olunca, yenisini oluşturmak için sıfırdan adım atmak gerekir. Bu eski medeniyetleri kuranlara, tanrıların adamları yada UFO demek ne kadar mantıksız ve ilim dışıdır.

UFO, Unidentified Flying Objects kelimelerinin baş harfleridir. Buna bilinmeyen uçan cisimler denmiştir. Doğrusu, gökyüzünde görülüp de ne olduğu bilinmeyen şeylere bu isim verilmiştir. UFO’lar, uzay gemisi, uçan daireler, uzaydan gelen insanoğlu zannedildi. Hâlâ da bunlar söyleniyor. Bugünkü tekniğin bu tarz şeyleri tespit etmesi zor mu sanki? Amerikan Hava Kuvvetleri bunların ne işe yaradığını araştırdı. Neticede, dağlarda görünen oval şeylerin, bulutların içindeki buz kristallerinden yansıyan ışık topları olduğu tespit edildi. Ek olarak, bazı cenk uçaklarının uçan daire şeklinde olduğu da bir gerçektir. Süper güçler, teknoloji cenginde yapmış olduğu emekleri gizlemek için, gizli saklı çalışmalarını UFO ile kamufle etmeye çalışıyorlar. Şuranın buranın insanları daire şeklinde bir şey görünce, (İşte UFO) diyorlar. UFO, gezegenlerden gelen insan değildir. Zira bugünkü teknik, gezegenlerde yaşam olmadığını tespit etmiştir.

Mevzularında uzman 16 bilim adamı, mevzuyu bilimsel olarak incelemişler, UFO’ların aslı olmadığını bir kez daha kanıtlama etmişler, (Daniken Duruşması) adlı eserlerinde, Daniken’e hak etmiş olduğu şamarı vurmuşlardır. Fakat buna karşın, hâlâ devletimizde, bilimsel teknolojiye karşı çıkan mutaassıp [bağnaz] kimselerin olmasına şaşkınlık ediyoruz.

Müslümanlar, gezegenlerde insan yada insan benzer biçimde canlı varlık bulunmadığını bildirdiği için, din düşmanları, UFO diye bir yalan uydurdular. Tanrı’a inanmazlar. Fakat Müslümanların itikadlarını bozmak için birçok tanrının bulunduğunu söylerler. Bunun için Gök tanrıları yada Tanrıların Otomobilleri demeleri de inkârcılıklarından ileri gelmektedir.

Dinsizlerin hilesi çoktur. Hiçbirinin aslı yoktur. Gerçeği öğrenmeli, oyunlarına gelmemeli.

Sual: Gezegenlerde insan var mı?
CEVAP
Hayır, insan yoktur.

Sual: Uzay sonsuz mu?
CEVAP
Hayır. Sonsuz sanılan uzay, hemen hemen birinci semadır.

Bir önceki yazımız olan Darwin ve Evrim Teorisi başlıklı makalemizde darwin, evrim ve teorisi hakkında bilgiler verilmektedir.

Kontrol Et

Şık ve güzel giyinmek

Sual: Zenginin eski elbise giymesi uygun mudur?CEVAP Resulullah efendimiz, eski elbiseli birine, (Malın yok mu?) …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.